Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw genomineerd voor prijs ‘werkgever van het jaar’

SD

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals is genomineerd voor de trofee ‘werkgever van het jaar’, een belangrijke award van Bouwunie.

Bestuurder Stijn Dirken is trots en dankbaar voor deze eervolle nominatie. “ Het is een mooie erkenning voor ons als werkgever, maar ook voor onze medewerkers die zich dagdagelijks ten volle inzetten om van SD een nog beter bedrijf te maken”, zegt Stijn.

Bouwunie bekroont voor de zevende keer bijzondere ondernemers uit de bouw- en houtsector. Dit jaar gebeurt dat in vijf categorieën:

  • Belofte van het jaar (jong, startend bedrijf)
  • Werkgever van het jaar (talent-, medewerkersvriendelijk bedrijf)
  • Duurzame onderneming van het jaar (bedrijf dat duurzaam bouwt en/of verbouwt en zelf ook duurzaam te werk gaat)
  • Digitale onderneming van het jaar (bedrijf dat de digitalisering omarmt en daadwerkelijk toepast)
  • Project van het jaar (bedrijf dat een opvallende realisatie op zijn naam mag schrijven)

Met deze awards wil Bouwunie het ondernemerschap in de sector inspireren en stimuleren.

De zoektocht naar de laureaten startte enkele weken geleden. De vakjury selecteerde per categorie drie of vier genomineerden die ze ook punten gaf. Die punten tellen mee voor de helft van de totaalscore. De andere helft volgt uit de publieksstemming die start op woensdagmiddag 10 januari. Stemmen kan tot 31 januari 2024 via de website www.degoudenbaksteen.be/stemmen

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het gala van de Gouden Baksteen op vrijdagavond 2 februari 2024 in de Waagnatie in Antwerpen. Voor de 27e keer reikt Bouwunie dan ook de Gouden Baksteen uit aan de voor de bouwsector meest verdienstelijke politieke persoonlijkheid of organisatie van het voorbije jaar.

SD Schrijnwerkerij & interieurbouw, opgericht door Stijn Dirken, is de referentie voor schrijnwerk (dak- en gevelwerken, houtskelet aan- en opbouw) en interieur (keukens, badkamers, maatkasten, dressings, enz.) in de Kempen. De nominatie is het resultaat van 15 jaar toewijding aan vakmanschap, klantenservice, en het bouwen van een hecht team van 60 enthousiaste vakmensen.

Wat SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw onderscheidt als potentiële 'Werkgever van het Jaar' is de diepgaande aandacht voor het welzijn van het personeel. “ We beseffen dat onze vakmensen het belangrijkste kapitaal van onze firma zijn, en streven ernaar om onze medewerkers te begrijpen en hun behoeften te vervullen”, aldus Stijn Dirken. De drie kernwaarden, vakmanschap, ontzorgen van de klant en 'one-team', weerspiegelen het streven naar een positieve werkomgeving.

De nominatie voor 'Werkgever van het Jaar' is een erkenning van de inzet en toewijding van SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw aan haar medewerkers en de voortdurende streven naar excellentie in alle aspecten van het bedrijf. Stijn Dirken en het hele team kijken uit naar de uitkomst van deze prestigieuze erkenning en zijn vastbesloten om de positieve werkcultuur verder te versterken.

----------------------------------------

SD

Deel dit artikel